Nom descriptiu.

Aplicació iphone de l’empresa o del producte

Estat del projecte (opcions en ordre de més avançat a menys)

-Comercialització

Preus

A partir de 2160 Euros

30% de descompte per a agremiats

Tecnologia

Les aplicacions per iphone són petits programes dissenyats i programats que permeten accedir a continguts de manera molt més fàcil i controlable. La tecnologia d’aplicacions permet connectar immediatament qualsevol terminal d’Apple amb els continguts actualitzables per les mateixes empreses.

Descripció

El mercat de les aplicacions d’Apple ha esdevingut un mercat amb un creixement exponencial, tal i com es pot extreure d’aquest article. Moltes empreses han vist com disposar d’una aplicació permet no solament millorar la imatge de marca sinó permetre als seus clients i proveïdors està en continu contacte a través de serveis concrets.

Les aplicacions d’Apple permeten solucionar necessitats definides a través tant de la programació com el disseny de petites capsules. Aquestes poden anar des de la simple imatge de l’empresa i les dades de contacte, fins a un catàleg que inclogui continguts multimèdia, descripció per mapa de l’empresa, compra de productes a través de botiga on line o traçabilitat de projectes.

Aquest servei està programat per a ser ofert tan a les empreses gràfiques com a empreses vinculades a aquestes (clients i proveïdors). L’objectiu és:

-          millorar la connexió entre empreses i clients

-          millorar la connexió entre empreses vinculades

-          ampliar la xarxa de clients

-          dotar l’empresa d’una imatge innovadora

-          permetre l’accés a serveis diferents des de continguts mòbils, millorant el servei ofert per l’empresa

-          Millorar l’experiència del client

Exemples

Exemple aplicació Canal Cocina:

Exemple aplicació de cercadors de restaurants:

Comentaris tancats